Samen in Kadans

Peuter/kleuterlesSamen in Kadans_258_387

Kadanst biedt “Samen in Kadans”. Dit is een dansles voor alle peuters en kleuters die het leuk vinden om te dansen en te bewegen. Iedere peuter komt met en ouder/begeleider, die ook meedoet met de les.

Drie kwartier ga je op een speelse ontdekkingstocht in dans en beweging. Er wordt steeds met hetzelfde onderdeel begonnen en geëindigd. Daartussen gebeurt er van alles. Je zingt en springt, ontdekt verschillende materialen. Je zwiert door de ruimte, ontdekt je hoe je kan lopen als een beer en zo licht kan zijn als een elfje.

De opdrachten zijn kort, gericht op peuters en kleuters. Je kindje ontdekt wat het allemaal kan met zijn lijfje en wat er te ontdekken valt in de ruimte. Gedurende de lessen worden de opdrachten steeds dansanter.

Ieder kind doet op zijn eigen manier mee en dat is prima! Het ene kind vindt het heerlijk om in de les vooral te kijken en doet voorzichtig mee. Een ander komt rennend binnen en doet vol overgave mee. Door samen te doen leer kijken naar elkaar en op elkaar af te stemmen. Karin van Sabben begeleidt jou daarbij in spel, dans en beweging, in overeenstemming met de leeftijd van jouw kind.

Door de verschillende dansopdrachten en spelletjes ontdekken jullie op welke manieren je samen kunt dansen en bewegen, wat jouw ritme is en hoe je je lichaam hierbij gebruikt. Het is geen specifieke dansstijl, iedereen kan het! Samen ontdek je hoe jullie Samen in Kadans eruit ziet.

Ben je geïnspireerd, download dan hier de Kleurplaat Kadanst en laat de voorpret beginnen!!

Deelname

“Samen in Kadans” bestaat uit een serie lessen. Een les duurt 45 min. De lessen worden gegeven op zaterdagmorgen. De lessen zijn bedoelt voor ouders en kinderen samen in de peuter- en kleuterleeftijd. Hierna krijgen jij en je kindje nog iets te drinken. Een blokje lessen bestaat uit 5 lessen. Op dit moment staan er geen lessen gepland.

De lessen vinden plaats op de locatie van Kadanst (Bastionstraat 13 in Breda).

Kosten Samen in Kadans_258_387_3

Voor de 5 lessen samen betaal je 35 euro! En lever je de kleurplaat mooi versierd in, dan betaal je geen 7 euro, maar 5 euro voor de eerste les! De kleurplaat kun je hier downloaden.

Misschien weet je nog iemand die het ook leuk vindt om samen met zijn kindje te dansen en te bewegen? Iedereen is welkom. De lessen zijn ook leuk voor kinderen die samen opa, oma, oom, tante, pleegouders en andere volwassenen graag wat leuks doen! Of geef een serie lessen kado aan je leuke buurvrouw…..

Komen jullie meedoen? Schrijf snel in!.

Bij voldoende aanmeldingen start er ook een serie lessen op dinsdagmorgen in Rijen.

Ook zin gekregen om te bewegen en te dansen? Of wil je meer erover te weten komen? Klik dan hier.

Twijfel je of jij en jouw kind dit leuk vinden? Neem dan, geheel vrijblijvend, deel aan een introductieles. Deze les kost €7 en wordt uiteraard verrekend bij volledige deelname. Vermeld dit bij je aanmelding.

Heb je meer behoefte aan individuele begeleiding? Er is ook de mogelijkheid voor ouder-kind begeleiding.