Therapie

Kadanst biedt zowel individuele therapie als ouder-kind therapie.

Individuele therapieTherapie_258_387

Soms kom je als kind of jongere iets tegen in je leven wat je lastig vindt om mee om te gaan. Dit kan iets zijn wat je hebt meegemaakt of iets wat van jouw zelf is of een combinatie van factoren. Kadanst biedt hiervoor individuele begeleiding of therapie.

Door individuele begeleiding of therapie kun je wat je moeilijk vindt leren oplossen of kun je  er beter mee om leren gaan. Ieder kind heeft zijn eigen verhaal te vertellen. Een luisterend oor en iemand die met je meekijkt wordt vaak als prettig ervaren. Het is voor kinderen en jongeren tot een jaar of 16.

Zie voor meer informatie individuele therapie

Ouder-kind therapie

Als ouder of verzorger wil je niks liever dan dat je kind gelukkig is. Uit liefde voor je kind zet je je in om je kind het beste te geven. Soms loopt  het  toch niet lekker tussen jou en je kind. Je vraagt je af waardoor dit komt. Op deze momenten lijkt jouw kind een vreemde voor je te zijn, lijkt het niet naar je te luisteren of lukt het jou niet meer op een fijne, gezellige manier samen iets te doen.

“Dat moet toch ook anders kunnen!” denk je dan als ouder en opvoeder. En vaak is dat ook zo. Alleen lukt het je op dat moment soms niet om die andere manier zelf te ontdekken. Dan is het fijn als er iemand is die met je meekijkt en je ‘steuntje in de rug biedt”. Zodat je daarna zelf weer verder  kunt gaan met de opvoeding en begeleiding van je kind, met nieuwe energie en zelfvertrouwen. Om uit te zoeken wat bij jou die andere manier is biedt Kadanst ouder-kind therapie.