Maak kennis met Kadanst tijdens de Link700 Beautyweek

Speciaal voor de Link700 beautyweek van 5 t/m 10 oktober heeft Kadanst een speciaal programma opgesteld met activiteiten. Kijk op de site van Link700 beautyweek  voor meer informatie.

Hieronder het overzicht van de activiteiten van Kadanst::

Dinsdag 6 oktober – 9:15-10:15 Workshop “Kan ik zelluf doen!”

Inhoud: Interactieve Workshop “Kan ik zelluf doen!”; veel jonge kinderen willen papa en mama graag helpen, maar of dit nou zo handig is? Oudere kinderen willen juist dat papa en mama alles voor hen doen. Hoe zorg je ervoor dat ‘jong geleerd’ ook ‘oud gedaan’ is?

Aanmelden is niet nodig

Kosten: Gratis

Adres: Praktijk Kadanst, Bastionstraat 13, 4817 LD  Breda

Dinsdag 6 oktober – 10:15-11:15 Inloopspreekuur

Inhoud: Misschien heb je vragen over de ontwikkeling  van je kind of vindt je het fijn om over je kind van  gedachten. Heb je vragen als”Is het normaal dat mijn kind slecht inslaapt?” of ”mijn kind is zo druk ”of “Mijn kind wordt steeds boos als het verliest bij een spelletje” of een hele andere vraag over je kind(eren) dan nodig ik je uit om binnen te wandelen.

Aanmelden is niet nodig, het mag wel via Karin@kadanst.nl

Kosten: gratis

Adres: Praktijk Kadanst, Bastionstraat 13, 4817 LD  Breda

Vrijdag 9 oktober – 9:15-10:00 Ouder-kind workshop

Voor alle ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en buren die het leuk vinden om iets samen te doen met hun (pleeg-,klein-) kind. De opdrachten zijn laagdrempelig. Het samen plezier hebben door te dansen, te spelen en te bewegen staat voorop. Drie kwartier ga je samen op een speelse ontdekkingstocht.  Ieder mag meedoen op zijn eigen manier! De workshop is geschikt voor alle kinderen in de peuter- en kleuterleeftijd en volwassenen van alle leeftijden.

Aanmelden: graag via Karin@kadanst.nl of via 06-11 137 025

Kosten:  €2,50 per kind

Adres: Praktijk Kadanst, Bastionstraat 13, 4817 LD  Breda

Zaterdag 10 oktober – 10:15-11:00 Ouder-kind workshop

Voor alle ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en buren die het leuk vinden om iets samen te doen met hun (pleeg-,klein-) kind. De opdrachten zijn laagdrempelig. Het samen plezier hebben door te dansen, te spelen en te bewegen staat voorop. Driekwartier ga je samen op een speelse ontdekkingstocht.  Ieder mag meedoen op zijn eigen manier! De workshop is geschikt voor alle kinderen in de peuter- en kleuterleeftijd en volwassenen van alle leeftijden.

Aanmelden: graag via Karin@kadanst.nl  of via 06-11 137 025

Kosten:  €2,50 per kind

Adres: Praktijk Kadanst,Bastionstraat 13, 4817 LD  Breda

Door wie

De activiteiten van Kadanst worden gegeven door Karin van Sabben, geregistreerd senior dans- en bewegingstherapeute. De afgelopen jaren heeft zij diverse bijscholingen gedaan, waaronder een EMDR opleiding. Zij heeft 20 jaar werkervaring in het werken met kinderen, jongeren en hun ouders of verzorgers en doet haar werk steeds weer met veel plezier en passie.

Het doel van Kadanst is om kinderen en hun ouders te laten ervaren hoe je op een leuke, inspirerende manier samen bezig kunt zijn door te dansen, spelen en te bewegen. Hoe je door te verbinden jouw leven kan verrijken en je denken (hoofd), voelen en wat je doet (handelen) in balans kunt laten zijn en jouw band met de ander kan verstevigen en verdiepen.