Praktijk Kadanst blijft open

1 op 1 gesprekken/behandelingen gaan door, groepsbijeenkomsten/-gesprekken en -evaluaties worden uitgesteld

Praktijk Kadanst is altijd in beweging. Ook in deze roerige corona tijden. Continuïteit van zorg is belangrijk met aandacht voor onze gezondheid en elkaar.

De richtlijnen vanuit het RIVM worden nageleefd, wat betekent dat praktijk Kadanst open blijft, mits zowel de behandelaar als het kind / de ouders klachten vrij zijn (niet verkouden zijn, hoesten of koorts hebben). Verder zullen er bijvoorbeeld geen handen meer gegeven worden, zullen handen vaker gewassen worden en wordt er zoveel mogelijk op gepaste afstand gewerkt. Ook zal er extra worden schoongemaakt (denk aan deurknoppen enz), zodat iedereen met een zo gerust mogelijk hart aan de slag kan.

Aangezien het in het gebouw op dit moment erg rustig is, kunnen ouders gewoon in de wachtkamer wachten. Mocht blijken dat er meerdere ouders/volwassenen (ook van andere bedrijfjes) in de wachtkamer wachten, dan wordt het beleid om het kind af te zetten en weer op te halen en niet in de wachtkamer te wachten. Ik wens u veel sterkte in deze onzekere tijden en roep op om gehoor te geven aan alle aanwijzingen die bedoeld zijn om verspreiding van het virus te voorkomen. Samen kunnen we hiervoor zorgen. Mocht u vragen hebben dan kunt u met uw behandelaar van praktijk Kadanst contact opnemen of met mij (via mail: karin@kadanst.nl of telefonisch 06-11 13 70 25).